Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 51 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: átlagos
Épült 1968
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre,
KÖZVETÍTŐKKEL EGYÜTTMŰKÖDÖM!

KIMONDOTTAN CSENDES, KERTVÁROSIAS részen, FELÚJÍTOTT HÁZBAN. Akár nappali + 2 hálószobás lakássá alakítható (jelenleg két szobás), TÉGLA építésű lakás.

A hirdetésben a nappali + 2 hálószobás átalakítás lehetőségéről (így szeretnénk láttatni az átalakított lakás berendezhetőségét) és a jelenlegi állapotról is talál fotókat.

A társasház a XIII. kerület kertvárosi részén, a Keszkenő és Szent László út kereszteződésénél helyezkedik el. A ZÁRT UDVARBAN több, 3 emelet + földszintes tégla építésű társasház található, egymástól elkülönülten elhelyezve. Az építési idejük 1968. A HÁZAK KÖZÖTT PARKOK ÉS FELSZÍNI AUTÓBEÁLLÓK. Lakás vásárlás esetén, biztosított a ZÁRT UDVARBAN TÖRTÉNŐ PARKOLÁS is, így nem az utcán, hanem a ház bejáratától néhány méterre parkolhat autójával, biztonságosan.

A ház HOMLOKZATA AZ ELMÚLT ÉVBEN LETT HŐSZIGETELVE és nemesvakolattal színezve, ami által az épület külseje az újszerű társasházak hangulatát idézi. A fűtés költségek is jelentősen csökkentek. A lépcsőház bejárati ajtaját újra nyílászárókra cserélték.

A lakás átlagos állapotú. Jelenleg lakott. A ház szigetelésével egyidejűleg, ABLAKAIT MŰANYAG, HŐSZIGETELŐ NYÍLÁSZÁRÓKRA CSERÉLTÉK, a szobákon REDŐNYÖKKEL.
A szobák parkettásak, melyek kifogástalan állapotúak. A további helyiségek kerámialappal burkoltak.
A lakáson belüli tárolási lehetőségeinket az előszobai BEÉPÍTETT SZEKRÉNY és a konyha mellett nyíló, szellőzővel ellátott KAMRA könnyíti meg jelentősen.
A fogyasztásmérők egyediek (SAJÁT VÍZÓRA, SAJÁT GÁZÓRA). A fűtés GÁZ KONVEKTORRAL megoldott.
A lakás jelenlegi kialakítása, az eredeti 2 szobás.

Átalakítással növelhető a szobák száma. AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBA IS KIALAKÍTHATÓ, ami egyébként nem csak a komfort érzetet fokozhatja (azoknak, akiknél szükség volna + 1 kisméretű szobára) de a lakás értékét is emeli. Erre példa alaprajzot a képek között találhat. A vázolt átalakítási terven túl, más alakítási lehetőség is van. Mi csak a példa kedvéért megmutatjuk a legkedveltebbet. Ha esetleg nem látja az alaprajzot, telefonáljon! Segítek.

További kérdés, a lakás állapotáról történő tájékozódás vagy megtekintés esetén kérem, keressen!

20E, 30-as, 230-as buszok megállói 3-4 perc séta, 14-es villamos megállója 6-8 perc séta. Autóval a Váci úti Tesco vagy a Hősök tere, forgalomtól függően 15 perc.

Ár

Irányár 25,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda SUPERHOME
Név Vízi Sándor
Telefon +36 30 694 0 Mutasd
Email vizisandor@ Mutasd
eladás
folyamatban