Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1962
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 9
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre, parkra
Az Árpád hídtól 5 perc séta távolságra, folyamatosan karban tartott, gondozott házban, FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTÚ lakást kínálunk.

A társasház a Dagály utcában helyezkedik el, 10 perc séta távolságra a Dagály Strandfürdőtől és a Duna Arénától, „Magyarország legkiemelkedőbb sport- és fürdőközpontjától”, illetve a megújult pesti rakparttól.

A 3-as Metró és az 1-es villamos vonalának kereszteződésében kialakult tömegközlekedési csomópontnak köszönhetően, számos helyi és helyközi járat elérhető, minek köszönhetően az itt elhelyezkedő ingatlanok kiváló befektetésnek minősülnek.

Az 1962-ben megépült társasház folyamatosan rendben tartott műszaki állapotú, csúsztatott zsalus szerkezetű, tégla falazatokkal. A lakásszövetkezet folyamatosan elvégezteti a szükséges karbantartási munkálatokat. A lépcsőház is rendezett és tiszta, ami részben köszönhető a gondos lakóknak is.

A lakás igény szerinti felújítást igényel, de jelenleg is lakható állapotú. Tájolása Keleti, napfény a délelőtti órákban éri. Az ablakon kinézve a házat körülölelő parkosított területre látunk rá. A loggiára kiülve remek parkra néző reggeliző helyet is varázsolhatunk magunknak.

Fenntartási költségek:
- közös költség: 11. 000 Ft/hó !!!
- fűtés és meleg víz együttes költsége: téli hónapokban 16-17 eFt/hó, nyári hónapokban 5 eFt/hó (a háznak saját hőközpontja van)
- hideg víz fogyasztás egyedi vízóra alapján

Az ingatlan tehermentes. Legkorábbi birtokbaadás az adásvételitől számított 30 nap elteltével. Tekintse meg, tegyen ajánlatot…

KÖZVETÍTŐ KOLLÉGÁKKAL EGYÜTTMŰKÖDÖM!

Ár

Irányár 29,99 M Ft

Érdeklődni

Iroda SUPERHOME
Név Vízi Sándor
Telefon +36 30 694 0 Mutasd
Email vizisandor@ Mutasd
alkalmi vétel