Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 56 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet 1.
Komfort összkomfort
Fűtés tömbfűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújítandó
Épült 1962
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 9
Energetika nincs
Lift van
Kilátás kertre, parkra
Az Árpád hídtól 5 perc séta távolságra, folyamatosan karban tartott, gondozott házban, FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTÚ lakást kínálunk.

A társasház a Dagály utcában helyezkedik el, 10 perc séta távolságra a Dagály Strandfürdőtől és a Duna Arénától, „Magyarország legkiemelkedőbb sport- és fürdőközpontjától”, illetve a megújult pesti rakparttól.

A 3-as Metró és az 1-es villamos vonalának kereszteződésében kialakult tömegközlekedési csomópontnak köszönhetően, számos helyi és helyközi járat elérhető, minek köszönhetően az itt elhelyezkedő ingatlanok kiváló befektetésnek minősülnek.

Az 1962-ben megépült társasház folyamatosan rendben tartott műszaki állapotú, csúsztatott zsalus szerkezetű, tégla falazatokkal. A lakásszövetkezet folyamatosan elvégezteti a szükséges karbantartási munkálatokat. A lépcsőház is rendezett és tiszta, ami részben köszönhető a gondos lakóknak is.

A lakás igény szerinti felújítást igényel, de jelenleg is lakható állapotú. Tájolása Keleti, napfény a délelőtti órákban éri. Az ablakon kinézve a házat körülölelő parkosított területre látunk rá. A loggiára kiülve remek parkra néző reggeliző helyet is varázsolhatunk magunknak.

Fenntartási költségek:
- közös költség: 11. 000 Ft/hó !!!
- fűtés és meleg víz együttes költsége: téli hónapokban 16-17 eFt/hó, nyári hónapokban 5 eFt/hó (a háznak saját hőközpontja van)
- hideg víz fogyasztás egyedi vízóra alapján

Az ingatlan tehermentes. Legkorábbi birtokbaadás az adásvételitől számított 30 nap elteltével. Tekintse meg, tegyen ajánlatot…

KÖZVETÍTŐ KOLLÉGÁKKAL EGYÜTTMŰKÖDÖM!

Ár

Irányár 29,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda SUPERHOME
Név Vízi Sándor
Telefon +36 30 694 0 Mutasd
Email vizisandor@ Mutasd
alkalmi vétel